Πούτιν προς Μπαρόζο: Εάν ήθελα, θα έπαιρνα το Κίεβο σε δύο εβδομάδες
Ο διάλογος, που διέρρευσε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica και επιβεβαιώθηκε και από το γερμανικό περιοδικό Spiegel, μεταφέρθηκε από τον Barroso στους Ευρωπαίους ηγέτες
«Εάν ήθελα, θα μπορούσα να πάρω το Κίεβο σε δύο εβδομάδες», φέρεται να είπε στον απερχόμενο πρόεδρο της Κομισιόν Jose Manuel Barroso ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας τους, το Σάββατο.
Ο διάλογος, που διέρρευσε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica και επιβεβαιώθηκε και από το γερμανικό περιοδικό Spiegel, μεταφέρθηκε από τον Barroso στους Ευρωπαίους ηγέτες.
Όπως εξηγεί η Repubblica, ήταν μια ευθεία απειλή του Putin προς την Ευρώπη, σε σχέση με τις προθέσεις του, στην περίπτωση που η χώρα του υποστεί νέες κυρώσεις.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.