Τα 80 εκατ. δολαρία φτάνουν αισίως οι προσφορές προς το ίδρυμα για την καταπολέμηση της ασθένειας ALS, γνωστής και ως ασθένειας του Λου Γκέρινγκ, μετά την τεράστια επιτυχία της καμπάνιας του Ice Bucket Challenge.
Από τις 29 Ιουλίου, οπότε και ξεκίνησε η καμπάνια, 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσφέρει χρήματα προκειμένου να βρεθεί μια λύση για την ασθένεια που καταστρέφει το μυικό σύστημα.
Ανάμεσά τους επώνυμοι και διάσημοι από την πολιτική (βλέπε Τζορτζ Μπους και Ματέο Ρέντσι), από τα σπορ (βλέπε Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπε Μπράιαντ, Λεμπρόν Τζέιμς κ.α.) και από το χώρο του θεάματος (βλέπε Σακίρα, Κέιτ Μός, Ζιζέλ, Lady Gaga κ.α.).
Η ALS Association, η οποία κατάφερε το δωδεκάμηνο του 2013 να συγκεντρώσει 64 εκατομμύρια δολάρια, έχει περιγράψει την καμπάνια ως «καθοριστικό παράγοντα» για τις προσπάθειές της.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.