«Enter Pyongyang»: Βίντεο από την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας

«Enter Pyongyang»: Βίντεο από την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας

Το ερμητικά κλειστό «βασίλειο» της Βόρειας Κορέας άνοιξε τις πόρτες του - Δείτε πώς είναι η καθημερινότητα των ανθρώπων στην πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγ σε ένα βίντεο που προφανώς γυρίστηκε υπό τον ασφυκτικό έλεγχο του Κιμ Γιονγκ Ουν

«Enter Pyongyang»: Βίντεο από την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας
Με τον τίτλο «Enter Pyongyang», η εταιρεία JT Sigh Vimeo σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Rob Whitworth και το τοπικό τουριστικό γραφείο Koryo Tours, πήρε την άδεια να γυρίσει αυτό το βίντεο που αποκαλύπτει την «μυστική» ζωή των ανθρώπων στην πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ και σε περιοχές που βρίσκονται γύρω από αυτή.



Ο JT Sight δηλώνει εν
θουσιασμένος που πήραν την άδεια να κινηματογραφήσουν την ζωή στη Βόρεια Κορέα χωρίς πολλούς περιορισμούς και σε αυτό το βίντεο μπόρεσαν να δώσουν στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων, που όπως ο ίδιος λέει, παρά το απολυταρχικό καθεστώς στο οποίο ζουν, δεν παύουν να είναι σαν όλους εμάς!

Κλείσιμο
Οι γυναίκες τροχονόμοι στο βίντεο είναι χαμογελαστές, παρά τη φήμη τους για το αντίθετο και οι φύλακες του μετρό μοιράζονται και αυτοί ένα χαμόγελο με τους δημιουργούς του βίντεο. Οι πολίτες της χώρας είναι απόλυτα φυσικοί στα γυρίσματα που γίνονται, στη δουλειά ή σε πάρκα, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν μια ηλιόλουστη μέρα.

Πάντως, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων οι δημιουργοί του βίντεο παραδέχονται ότι κάθε τους κίνηση ήταν υπό τον έλεγχο της Διεύθυνσης Τουρισμού της χώρας και τους απαγορεύθηκε να επισκεφθούν σημεία τα οποία απαγορεύονται σε όλους τους τουρίστες στη Βόρεια Κορέα. Τα μέρη αυτά είναι οι υπανάπτυκτες περιοχές, στρατιωτικές ζώνες και εργοτάξια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης