Η τεράστια πυρκαγιά σε δεξαμενές καυσίμων κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης, την οποία προκάλεσε η ρίψη ρουκετών, έχει τεθεί πλέον «εκτός ελέγχου», ενώ οι πυροσβέστες αποχώρησαν από την περιοχή καθώς οι μάχες ανάμεσα σε αντίπαλες παραστρατιωτικές ομάδες ξανάρχισαν, όπως δήλωσε πριν από λίγο ένας εκπρόσωπος της Εθνικής Επιχείρησης Πετρελαίου (NOC) της Λιβύης.
«Είναι εκτός ελέγχου. Η δεύτερη δεξαμενή χτυπήθηκε και οι πυροσβέστες αποσύρθηκαν οριστικά από το σημείο, καθώς οι μάχες ξανάρχισαν στην περιοχή» είπε ο Μοχάμεντ αλ Χαράι, ο εκπρόσωπος της NOC.
Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η εταιρεία ζητεί διεθνή βοήθεια. Η κυβέρνηση της Λιβύης εξάλλου κάλεσε από την πλευρά της «τους πολίτες οι οποίοι κατοικούν σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων από το σημείο (της πυρκαγιάς) να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αμέσως».
Η κατάσταση, ανέφερε η κυβέρνηση της Λιβύης, είναι πλέον «πολύ επικίνδυνη» καθώς φλέγεται και μια δεύτερη τεράστια δεξαμενή καυσίμων.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.