Allianz: Θα καλύψουμε το ταχύτερο δυνατό τις ζημιές από τη συντριβή του Boeing

Allianz: Θα καλύψουμε το ταχύτερο δυνατό τις ζημιές από τη συντριβή του Boeing

Θα μπορούσε να πληρώσει τις αποζημιώσεις σε περίπτωση που η συντριβή συνδεθεί με τρομοκρατία

Allianz: Θα καλύψουμε το ταχύτερο δυνατό τις ζημιές από τη συντριβή του Boeing
Η Allianz είναι η βασική ασφαλιστική εταιρεία των μαλαισιανών αερογραμμών στο στόλο των οποίων ανήκει και το μοιραίο Boeing 777 που καταρρίφθηκε χθες στην ανατολική Ουκρανία, παρασύροντας στο θάνατο 298 ανθρώπους.

Η αξία του αεροσκάφους ανέρχεται σε περίπου 97,3 εκατ. δολάρια, αναφέρει η ασφαλιστική  Aon, η οποία παρακολουθεί την αγορά για την κάλυψη των αεροπορικών εταιρειών. Σύμφωνα με την ΑΟΝ, η  Atrium Underwriting Group ήταν η βασική εταιρεία που καλύπτει τις πολεμικές επιχειρήσεις, η οποία θα μπορούσε να πληρώσει τις αποζημιώσεις σε περίπτωση που η συντριβή συνδεθεί με τρομοκρατία.

«Ως βασικός ασφαλιστής της Malaysia Airlines για την πτητική λειτουργία και την κάλυψη αστικής ευθύνης, η Αllianz Global Corporate & Specialty συμπαρίσταται στον πελάτη μας και θα τον καλύψει εξ ολοκλήρου το ταχύτερο δυνατό», ανέφερε η εκπρόσωπος της Allianz με έδρα το Μόναχο, Jacqueline M. Maher. «Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε τις αναφορές του τραγικού αυτού γεγονότος, την ώρα που οι λεπτομέρειες δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια σε όλους όσοι υπόκεινται τις συνέπειες της συντριβής».
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο:
www.newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης