Καρδιακή προσβολή έπαθε ο ψυχίατρος που εξέτασε τον Πιστόριους

Καρδιακή προσβολή έπαθε ο ψυχίατρος που εξέτασε τον Πιστόριους

Αναμένεται η έκθεση για την ψυχική κατάσταση του Παραολυμπιονίκη που κατηγορείται για το φόνο της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ - Η επανέναρξη της δίκης έχει οριστεί για την Δευτέρα

Καρδιακή προσβολή έπαθε ο ψυχίατρος που εξέτασε τον Πιστόριους
Ενώ όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα την επανέναρξη της δίκης του Όσκαρ Πιστόριους, που είχε διακοπεί προκειμένου ο κατηγορούμενος για τον φόνο της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ να εξεταστεί από ψυχίατρο, μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να προκαλέσει εκ νέου ανατροπές.

Αυτή τη φορά, όπως μεταδίδει το BBC, ο ψυχίατρος που κλήθηκε να εξετάσει τον Παραολυμπιονίκη της Νότιας Αφρικής, έπαθε καρδιακή προσβολή! 

Κλείσιμο
Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν στον γιατρό το περιστατικό, όμως η εξέλιξη αυτή δεν αναμένεται να καθυστερήσει την δικαστική επανέναρξη της δίκης που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. 

Η δικαστής του Πιστόριους είχε διατάξει την ψυχιατρική γνωμάτευση, όταν ένας από τους μάρτυρες ανέφερε πως ο Πιστόριους πάσχει από άγχος. 

Από τις 26 Μαΐου και για ένα μήνα ο Πιστόριους παρακολουθείτο από μια ομάδα ψυχιάτρων στο ψυχιατρικό νοσοκομείο της Πρετόρια για επτά ώρες καθημερινά. Η έκθεσή τους θα κρίνει εάν ο κατηγορούμενος έδρασε εν πλήρη συνειδήση το βράδυ του φόνου της άτυχης Ρίβα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης