Αλλάζουν για ακόμα μία φορά τον τόπο ερευνών για το Boeing Malaysia

Αλλάζουν για ακόμα μία φορά τον τόπο ερευνών για το Boeing Malaysia

Εκατοντάδες μίλια πιο νότια στον Ινδικό ωκεανό μεταφέρεται η επιχείρηση εντοπισμού 

Αλλάζουν για ακόμα μία φορά τον τόπο ερευνών για το Boeing Malaysia
Αφού έχουν περάσει σχεδόν 4,5 μήνες από την ημερομηνία που εξαφανίστηκε το Boeing των Malaysia Airlines στις 8 Μαρτίου, χωρίς ακόμα να έχει προκύψει το παραμικρό στοιχείο για το πού βρίσκεται το αεροπλάνο, οι αρχές θέτουν την έρευνα σε άλλο στάδιο και μεταφέρουν το επίκεντρο εκατοντάδες μίλια νοτιότερα στον Ινδικό ωκεανό. 

Αν και η ανακοίνωση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, εν τούτοις θεωρείται βέβαια η μετακίνηση των ερευνών, για πολλοστή φορά το διάστημα αυτό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, ο Martin Dolan, επικεφαλής διοικητής της Υπηρεσίας Μεταφορών της Αυστραλίας δηλώνει πως περιμένει το σημείο συντριβής του αεροπλάνου να είναι τελικά πιο νότια από εκεί που εντοπίστηκε το ηχητικό σήμα, τον Μάιο. Τελικώς οι έρευνες εκεί δεν απέδωσαν το παραμικρό, με αποτέλεσμα να αναζητείται νέα «υποψήφια» περιοχή για το πού βρίσκεται τελικά το μοιραίο αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες. 

Κλείσιμο
Δείτε σε γράφημα στο βίντεο που ακολουθεί όλη την πορεία των ερευνών από τα στενά της Μαλαισίας στα νότια της Αυστραλίας: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης