Βετεράνος της Απόβασης ξαναπέφτει με αλεξίπτωτο στα 93 του χρόνια
Συγκινημένος από τις αναμνήσεις, επανέλαβε την ιστορική στιγμή στη μνήμη των νεκρών συντρόφων του
«Είμαι καλά», είπε ο 93χρονος Τζιμ Μάρτιν, βετεράνος της Απόβασης των Συμμάχων στην Νορμανδία, στην επιχείρηση που σήμανε τη νίκη στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όταν προσγειώθηκε, μετά την πτώση που αλεξίπτωτο που επιχείρησε για να τιμήσει την ημέρα εκείνη και τους νεκρούς της.
«Μου λέγανε να μην το κάνω, ότι είμαι μεγάλος και συγκινούμαι εύκολα», λέει ο βετεράνος στρατιώτης, που κατόρθωσε να επιχειρήσει πτώση με αλεξίπτωτο παρά την ηλικία του.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.