«Άνθρακας» τελικά ο θησαυρός για την πρώην κυρία Ριμπολόβλεφ;

«Άνθρακας» τελικά ο θησαυρός για την πρώην κυρία Ριμπολόβλεφ;

Η απόφαση του δικαστηρίου «σίγουρα δεν είναι το τελειωτικό κτύπημα που οι δικηγόροι της είχαν υπ' όψιν τους»

«Άνθρακας» τελικά ο θησαυρός για την πρώην κυρία Ριμπολόβλεφ;
Σοβαρά ερωτήματα για το κατά πόσον η πρώην σύζυγος του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Έλενα, θα μπορέσει να εισπράξει ποτέ το ποσό των 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που επιδίκασε την περασμένη εβδομάδα πρωτοβάθμιο δικαστήριο στην Ελβετία, εγείρει το έγκυρο περιοδικό Forbes.

Ο δημοσιογράφος του άρθρου σημειώνει ότι η απόφαση του δικαστηρίου «σίγουρα δεν είναι το τελειωτικό κτύπημα που οι δικηγόροι της είχαν υπ' όψιν τους».

Και μπορεί ο δικηγόρος της Έλενας Ριμπολόβλεβα να έχει δηλώσει πως πρόκειται για το «πιο ακριβό διαζύγιο στην ιστορία», αλλά το Forbes γράφει: «Κατά πόσο θα εισπράξει ή όχι αυτά τα λεφτά δεν είναι ξεκάθαρο».

Μάλιστα, το έγκυρο περιοδικό τονίζει χαρακτηριστικά: «Ποιο ποσό τελικά θα μπορέσει να ανακτήσει η πρώην σύζυγος δεδομένων των περίπλοκων καταπιστευμάτων, αλλά και του γεγονότος ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας βρίσκεται εκτός Ελβετίας».

Στο παραπάνω νομικό σημείο στέκεται και η πλευρά του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ όπου μέσω των δικηγόρων του αμφισβητεί τη δικαιοδοσία του ελβετικού δικαστηρίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης