Γερμανία προς Ρωσία: Να αποκλιμακωθεί η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία
«Ελπίζω ότι η Ρωσία θα δώσει σαφείς ενδείξεις αποκλιμάκωσης» δήλωσε ο Σταϊνμάγερ
Να δώσει σαφείς ενδείξεις αποκλιμάκωσης μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Ανατολική Ουκρανία, κάλεσε τη Ρωσία ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών.
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD ο Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, ανέφερε ότι «το ερώτημα που τίθεται είναι πιο πιθανό πλέον το ενδεχόμενο παρέμβασης της Ρωσίας, ελπίζω πως όχι. Ωστόσο ελπίζω ότι η Ρωσία θα δώσει σαφείς ενδείξεις αποκλιμάκωσης».
Τέτοιες ενδείξεις περιλαμβάνουν την μετακίνηση των ρωσικών δυνάμεων μακριά από τα σύνορα με την Ουκρανία.
Επιπλέον ο Γερμανός υπουργός ανέφερε ότι η κατάσταση σε πόλεις όπως στο Ντόνετσκ και την Οδησσό «δεν είναι χειρότερη σε σχέση με χθες και προχθές».
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.