Νεπάλ: Νέο θρίλερ με Boeing της Malaysia Airlines!

Νεπάλ: Νέο θρίλερ με Boeing της Malaysia Airlines!

Σμήνος από πάπιες έσπασε το παρμπρίζ αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών, τη στιγμή που προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Νεπάλ

Νεπάλ: Νέο θρίλερ με Boeing της Malaysia Airlines!
Την ώρα που όλος ο κόσμος έχει στραμμένα τα βλέμματά του στην αγωνιώδη αναζήτηση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τις 8 Μαρτίου, όταν απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο, στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα νέο θρίλερ, στο οποίο «πρωταγωνιστεί» και πάλι ένα αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή, ένα σμήνος από πάπιες έσπασε, πέφτοντας πάνω του, το παρμπρίζ αεροσκάφους της Malaysia Airlines, τη στιγμή που προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Νεπάλ, Κατμαντού, αλλά και οι 180 επιβαίνοντες είναι σώοι.

Κλείσιμο
Οι πάπιες -δέκα εκ των οποίων σκοτώθηκαν, μάλιστα, μετά τη σύγκρουση με το αεροσκάφος- έπεσαν στο παρμπρίζ του Boeing 737 αργά το βράδυ της Παρασκευής, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Νεπάλ, Ρατίς Τσάντρα Λαλ Σουμάν, περιγράφοντας το περιστατικό.

Αυτού του είδους τα ατυχήματα είναι συχνά στο διεθνές αεροδρόμιο του Κατμαντού, το οποίο περιβάλλεται από δασώδεις λόφους.

Ο Σουμάν διευκρίνισε ότι το αεροσκάφος επέστρεψε στον προορισμό του, αφού επισκευάστηκε το παρμπρίζ του.

Στα «ίχνη» νέων εικόνων από γαλλικό δορυφόρο οι έρευνες για τη χαμένη πτήση

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες, που προέρχονται από τη Μαλαισία, αναφέρουν ότι γαλλικός δορυφόρος έχει εικόνες αντικειμένων που ενδέχεται, και πάλι, να ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing, και εντοπίστηκαν επίσης σε σημείο στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Τις έρευνες στην περιοχή αυτή (νότια ζώνη) των ερευνών συντονίζει η Αυστραλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης