Daily Telegraph: Οι επιβάτες «φαντάσματα» αγόρασαν τα εισιτήριά τους μαζί
Ο ανώτερος διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι το αεροσκάφος έκανε αναστροφή, για να επιστρέψει προς την Κουάλα Λουμπούρ
Ζωή Ψαρρά
Σύμφωνα με ανταποκριτή της «Daily Telegraph», επιβεβαιώνεται ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τα διαβατήρια του Αυστραλού Christian Kozel και του Ιταλού Luigi Maraldi, αγόρασαν τα εισιτήριά τους μαζί.
Ακόμη, είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν για Άμστερνταμ με την KLM, αναχωρώντας από το Πεκίνο στις 11:55, τοπική ώρα.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο «Guardian», η συνέντευξη Τύπου της «Malaisian Airlines», που ήταν σε εξέλιξη, ολοκληρώθηκε. Ο ανώτερος διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι το αεροσκάφος έκανε αναστροφή, για να επιστρέψει προς την Κουάλα Λουμπούρ. Ωστόσο, τα ίχνη του Boeing παραμένουν άφαντα.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.