Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι, ενώ συγκεκριμένα φέρεται να κάλεσε τις ΗΠΑ να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
Εξάλλου, ο Λαβρόφ κάλεσε τις ΗΠΑ να μην ζημιώσουν τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών, επισημαίνοντας ότι τυχόν κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία θα γυρίσουν «μπούμερανγκ» στην Ουάσινγκτον.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ «προειδοποίησε να μην ληφθούν βιαστικές και ριψοκίνδυνες αποφάσεις» που θα μπορούσαν να βλάψουν τις ρωσοαμερικανικές σχέσεις και ιδίως «κυρώσεις που αναπόφευκτα θα έπλητταν τις ΗΠΑ σαν μπούμερανγκ» ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας