Κίεβο: Διαδηλωτές κατέλαβαν το κτήριο του υπουργείου Δικαιοσύνης
Η αντιπολίτευση λέει ότι καθοριστική για τις εξελίξεις θα είναι η έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής την Τρίτη, όπου θα πρέπει να ακυρωθούν οι νόμοι για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και άλλα μέτρα
Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στο Κίεβο.Έπειτα από μια ημέρα ηρεμίας διαδηλωτές κατέλαβαν το κτήριο του υπουργείου Δικαιοσύνης, κοντά στην πλατεία Ανεξαρτησίας αργά την Κυριακή, στις 22:38. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ένας άνθρωπος έχει μέχρι στιγμής τραυματιστεί, ενώ όπως μεταδίδει το AFP η ομάδα εισέβαλε στο κτήριο χωρίς καμία αντίσταση, στήνοντας οδόφραγμα ακριβώς έξω από το κτήριο.
Κλείσιμο
Με βροχή από βόμβες μολότοφ, πέτρες και πυροτεχνήματα οι διαδηλωτές πολιορκούσαν επί ώρα προχθές τους 200 αστυνομικούς στο συνεδριακό κέντρο του Κιέβου και εκείνοι τους απέκρουαν με δακρυγόνα και βομβίδες κρότου λάμψης.
Οι αστυνομικοί έφυγαν πηδώντας από τα παράθυρα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης κάλεσαν τον κόσμο να παραμείνει στους δρόμους, λέγοντας ότι δεν αρκούν οι υποχωρήσεις του φιλορώσου προέδρου Γιανουκόβιτς που τους πρότεινε να αναλάβουν την πρωθυπουργία.
Ο υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε ότι δεν θα επέμβει ο στρατός, ενώ ρεπορτάζ του CNN στο παγωμένο Κίεβο ανέδειξε το ρόλο της ακροδεξιάς οργάνωσης Δεξιός Τομέας.
Η αντιπολίτευση λέει ότι καθοριστική για τις εξελίξεις θα είναι η έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής την Τρίτη, όπου θα πρέπει να ακυρωθούν οι νόμοι για τον περιορισμό των διαδηλώσεων και άλλα μέτρα.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας