Η Τριερβελέρ στην αντεπίθεση: Ο Ολάντ μου έστειλε λουλούδια και σοκολατάκια

Η Τριερβελέρ στην αντεπίθεση: Ο Ολάντ μου έστειλε λουλούδια και σοκολατάκια

«Ο Γάλλος πρόεδρος δεν με έχει επισκεφθεί στο νοσοκομείο μετά από εντολή των γιατρών. Μου έχει στείλει λουλούδια και σοκολατάκια», δήλωσε σε γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό

Η Τριερβελέρ στην αντεπίθεση: Ο Ολάντ μου έστειλε λουλούδια και σοκολατάκια
Η Τριερβελέρ περνά στην αντεπίθεση: Ο Ολάντ μου έστειλε λουλούδια και σοκολατάκιαΣε εντολή των γιατρών απέδωσε η Βαλερί Τριερβελέρ το γεγονός ότι ο Φρανσουά Ολάντ δεν την έχει επισκεφθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL σπάζοντας τη σιωπή της για την κατάσταση που αντιμετωπίζει στην προσωπική της ζωή.

Κλείσιμο
«Δεν θέλει ο κόσμος να πιστεύει ότι ο πρόεδρος την παραμελεί» δήλωσε δημοσιογράφος του RTL που μίλησε με την Τριερβελέρ.

«Ήταν οι γιατροί που απαγόρευσαν στον Γάλλο πρόεδρο να την επισκεφθεί. Είναι πάγια πρακτική σε περιπτώσεις ψυχολογικής πίεσης. Ο ασθενής βρίσκεται σε περιορισμό και μια απόσταση από την καθημερινότητα για να γίνει καλύτερα» συμπλήρωσε.

«Είναι ακόμα πολύ κουρασμένη σε βαθμό του να μην μπορεί ακόμα και να σταθεί όρθια. Η πίεση και το ηθικό της είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά ελπίζει να φύγει με το κεφάλι ψηλά και είναι έτοιμη να πολεμήσει για την τιμή της» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Όπως φέρεται να είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ολάντ της έχει στείλει λουλούδια και σοκολατάκια ενώ διευκρίνισε ότι δεν έχει υποστεί νευρικό κλονισμό αλλά «ακραία κόπωση».

Παράλληλα ο ραδιοφωνικός σταθμός επικαλούμενος πηγές από τα Ηλύσια Πεδία υποστήριξε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος «είναι δυσαρεστημένος» με αυτές τις εντολές των γιατρών.

Νωρίτερα το περιοδικό Le Nouvel Observateur έγραψε σε ρεπορτάζ του ότι η Τριερβελέρ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να μαζέψει τα πράγματα της από το προεδρικό μέγαρο. «Οκ να συγχωρέσει, όχι οκ για να φύγει» ήταν ο τίτλος του άρθρου προσθέτοντας ότι είναι διατεθειμένη να σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της όπως έκανε η Χίλαρι Κλίντον με τον Μπιλ Κλίντον στην υπόθεση Λεβίνσκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης