Ζουλί Γκαγέ: Έχω δεσμό με κάποιον πολιτικό

Ζουλί Γκαγέ: Έχω δεσμό με κάποιον πολιτικό

Είχε παραδεχθεί σε φίλο της ότι έχει δεσμό με έναν άνδρα, τελείως διαφορετικό από τους υπόλοιπους - Την τελευταία εβδομάδα η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός δεν έχει κάνει ούτε μία δημόσια εμφάνιση

Ζουλί Γκαγέ: Έχω δεσμό με κάποιον πολιτικό
Μπορεί η ίδια να έχει γίνει... καπνός από τότε που αποκαλύφθηκε η "ανάρμοστη" σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ, όμως οι πληροφορίες που διαρρέουν για τη Γαλλίδα ηθοποιό δεν έχουν τέλος.

Η Ζουλί Γκαγέ είχε παραδεχθεί σε φίλο της, λίγους μήνες αφότου ανέλαβε ο Σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ τη γαλλική προεδρία, ότι έχει δεσμό με έναν άνδρα, τελείως διαφορετικό από τους υπόλοιπους, ο οποίος ασχολείται με την πολιτική.

Κλείσιμο
Το γαλλικό περιοδικό "Elle", στο εξώφυλλο του οποίου φιγουράρει στο τελευταίο τεύχος η 41χρονη Γαλλίδα ηθιοποιός, υπό τον τίτλο: "Ζουλί Γκαγέ: Γαλλικό πάθος", επικαλείται στις εσωτερικές του σελίδες έναν φίλο της ηθοποιού, ο οποίος, υπό καθεστώς ανωνυμίας, αποκαλύπτει ότι η σχέση του παράνομου ζευγαριού μετράει τουλάχιστον έναν χρόνο, ξεκίνησε, δηλαδή, λίγους μήνες αφότου ο Ολάντ ανέλαβε τη γαλλική προεδρία (Μάιος του 2012).

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα "Daily Mail", την τελευταία εβδομάδα η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός δεν έχει κάνει ούτε μία δημόσια εμφάνιση, πιθανότατα προκειμένου να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης