Ουκρανία: Πρόσκληση διαλόγου από τον πρωθυπουργό στους διαδηλωτές
Υπό τον όρο, όμως, ότι θα τερματίσουν τον αποκλεισμό κυβερνητικών κτιρίων
Έτοιμος για διάλογο με τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να μην υπογράψει μια συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση δηλώνει ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Μικόλα Αζάροφ, υπό την προϋπόθεση, όμως, ότι αυτοί από την πλευρά τους θα τερματίσουν τον αποκλεισμό κυβερνητικών κτιρίων.
«Είμαστε ανοικτοί στις επικρίσεις και έτοιμοι για διάλογο με τους εκπροσώπους των διαδηλωτών και τα κόμματα της αντιπολίτευσης», ανέφερε ο Αζάροφ σε ανακοίνωσή του.
Όμως υπάρχει ένας βασικός όρος, σημείωσε ο ουκρανός πρωθυπουργός: «Οι διαδηλωτές πρέπει να τερματίσουν την κατάληψη κυβερνητικών κτιρίων και να πάψουν να εμποδίζουν τους κυβερνητικούς υπαλλήλους να εργαστούν».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events