Στη Γενεύη ο Λαβρόφ και ο Κινέζος ΥΠΕΞ για τις συνομιλίες με το Ιράν
Στη Γενεύη έφθασε σήμερα το πρωί ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ για να συμμετάσχει στις διεθνείς συνομιλίες για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, στις οποίες θα πάρει μέρος και ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών.
Ο Λαβρόφ θα συμμετάσχει στις διεθνείς συνομιλίες ανάμεσα στο Ιράν και την ομάδα των 5+1 (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Γαλλία, Βρετανία) και Γερμανία.
"Ελπίζουμε ότι η συμμετοχή του στις διαπραγματεύσεις θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα", δήλωσε στη Μόσχα επίσημη πηγή, η οποία δεν κατονομάστηκε.
Όπως μετέδωσε εξάλλου σήμερα το κινεζικό κρατικό ραδιόφωνο, στις διαπραγματεύσεις της Γενεύης θα συμμετάσχει και ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Γουάνγκ Γι.
Οι υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ, της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε και της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς, ανέτρεψαν τα επίσημα προγράμματά τους για να βρεθούν στη Γενεύη, με την ελπίδα ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές θα καταλήξουν σε συμφωνία.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.