Σοκάρουν τους Αμερικανούς οι… Simpsons

Σοκάρουν τους Αμερικανούς οι… Simpsons

Ο γυμνός Χόμερ Σίμσον, η λεσβία Μαρτζ Σίμσον και οι «κακές» λέξεις κάνουν το αμερικανικό κοινό να…κοκκινίζει από ντροπή

Ο George Clooney στο Σουδάν!
Σοκάρουν τους Αμερικανούς οι… Simpsons

Γυμνό, λεσβιακά φιλιά, «πικάντικη» γλώσσα….οι Αμερικανοί τηλεθεατές όχι μόνο συγκλονίζονται από τις σκηνές, όπου ο πρωταγωνιστής κυκλοφορεί ολόγυμνος στον κήπο ή η ηρωίδα δίνει καυτά φιλιά σε μία άλλη γυναίκα, αλλά προχωρούν και σε καταγγελίες στην ομοσπονδιακή επιτροπή επικοινωνιών των ΗΠΑ.

Ο λόγος για τους τετραπέρατους Simpsons που είναι ικανοί να κάνουν το κοινό τους να κοκκινίσει από ντροπή.

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι 38 καταγγελίες που δέχθηκε η αρμόδια αρχή τα τελευταία τρία χρόνια, για…ανάρμοστη συμπεριφορά των ηρώων της γνωστής τηλεοπτικής σειράς The Simpsons.

Οι περισσότερες από αυτές αφορούν στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται, καθώς συμπεριλαμβάνει «κακές» λέξεις όπως: «κακά», «πιπί», ποπός».

Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε τηλεθεατής: «Είναι προσβλητικό να μιλούν για κακά, καθώς και για πιπί. Πρέπει να χρησιμοποιούν καλύτερο λεξιλόγιο».

Κλείσιμο

Πάντως, οι περισσότεροι εξοργίστηκαν όταν είδαν τον Χόμερ Σίμσον και τη σύζυγό του Μάρτζ να κυκλοφορούν γυμνοί στον κήπο. Τα παράπονα ήταν περισσότερα όταν ο ευτραφής Ομερ ενώ βρίσκεται σε αερόστατο γυμνός, καταλήγει στη γυάλινη οροφή εκκλησίας.

«Δεν υπάρχει πια καμία αξιοπρέπεια. Η ζημιά έχει ήδη γίνει και η Αμερική θα πληρώσει τις συνέπειες», υποστήριξε σε επιστολή του ένας 62χρονος τηλεθεατής.

Στο ίδιο κλίμα και ένας δεύτερος τηλεθεατής, ο οποίος έγραψε πως είναι ανεπίτρεπτο ένα κινούμενο σχέδιο για όλη την οικογένεια να προβάλει γυμνούς τους ήρωες και να τους παρουσιάζει «να κυκλοφορούν έξω από το σπίτι ενώ ο γείτονας ποτίζει το γρασίδι».

Από την άλλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κατηγορήσει το δημιούργημα του Ματ Γκρέινινγκ «πορνογραφικό», καθώς ο κατεργάρης πάτερ φαμίλιας εμφανίζεται σε επεισόδιο να ποζάρει για φωτογράφηση του περιοδικού Playboy, «ενώ τα παιδιά του βρίσκονται έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια κοιτούν από το παράθυρο και τον βλέπουν σε διάφορες πόζες. Είναι πορνογραφικό, είναι ντροπή να κάνετε τα παιδιά να νομίζουν ότι είναι εντάξει μία φωτογράφηση για το Playboy».

Το ισχυρότερο χτύπημα, ωστόσο, ήταν η εικόνα της Μαρτζ Σίμσον να φιλά την Λέιντι Γκάγκα.

«Η Μαρτζ Σίμσον να φιλά μία άλλη γυναίκα είναι μία απαράδεκτη εικόνα και το επεισόδιο θα έπρεπε να απαγορευθεί και να μη βγει στον αέρα, ώστε τα παιδιά να μη το δουν», ανέφερε κείμενο μετά την προβολή του επεισοδίου με τη συμμετοχή της γνωστής τραγουδίστριας.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης