Στο έλεος του φονικού κυκλώνα Φαϊλίν η Ινδία

Στο έλεος του φονικού κυκλώνα Φαϊλίν η Ινδία

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Τουλάχιστον πέντε νεκροί - Δεκάδες χιλιάδες έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους

Intel: Μην πάρετε καινούργιο, αναβαθμίστε το παλιό!
Στο έλεος του φονικού κυκλώνα Φαϊλίν η Ινδία
Ο ισχυρός τυφώνας Φαϊλίν, που έπληξε σήμερα την ανατολική Ινδία, προκάλεσε πέντε θανάτους: τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από πεσμένα δέντρα και μία ηλικιωμένη εγκλωβίστηκε κάτω από τα ερείπια του σπιτιού της, ανέφεραν οι Times of India στον ιστότοπό τους.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επαρχία Γκαντζάμ του κρατιδίου Ορίσα, όταν καταπλακώθηκαν από δέντρα τα οποία είχαν ξεριζωθεί από τους ισχυρούς ανέμους που προηγήθηκαν της άφιξης του Φαϊλίν.

Άλλοι δύο είχαν την ίδια τύχη στην επαρχία Τζαγκατσινγκπούρ του ίδιου κρατιδίου, ενώ μία ογδοντάχρονη έχασε τη ζωή της όταν κατέρρευσε το σπίτι της.

Οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν επίσημα τους θανάτους αυτούς, ενώ ένας αξιωματούχος που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος έκανε λόγο για έξι νεκρούς, στα κρατίδια Ορίσα και Άντρα Πραντές, στις περιοχές που απειλούνται κυρίως από τον κυκλώνα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο κυκλώνας συνοδεύεται από ανέμους που η ταχύτητά τους μπορεί να φθάσει έως και τα 240 χλμ. την ώρα και μπορεί να αποδειχθούν οι ισχυρότεροι που πλήττουν την περιοχή αυτή της Ινδίας εδώ και 14 χρόνια, με μία άνοδο της στάθμης του νερού στα τρία μέτρα που απειλεί να πλημμυρίσει τις παραλιακές ζώνες. Μισό εκατομμύριο άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους.
Κλείσιμο






















































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης