Η διαδικασία του τοκετού εξελίσσεται ομαλά, διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του βασιλικού ζεύγους, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με την εφημερίδα «thesun».
Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη το πρωί στο νοσοκομείο St. Mary's με αυτοκίνητο, και όχι ασθενοφόρο, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Οι δυο τους έφτασαν στο St. Mary's από το Παλάτι του Κένσιγκτον, όπου έμεναν από την Παρασκευή.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μόλις δύο φωτογράφοι φέρονται να αποτύπωσαν τη στιγμή της άφιξης του βασιλικού ζεύγους στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τους Times, ένας φωτογράφος δήλωσε: Η Κέιτ φαινόταν αρκετάήρεμη. Δεν χρησιμοποίησαν τα συνηθισμένα Range Rovers, αλλά αυτοκίνητα που έμοιαζαν με ταξί, όπως Addison Lee. Ήταν πολύ διακριτική η άφιξή τους και πολύ γρήγορη. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ», δήλωσε ο φωτογράφος.
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.