Περιμένουν έξω από το Μπάκιγχαμ το βασιλικό μωρό

Περιμένουν έξω από το Μπάκιγχαμ το βασιλικό μωρό

«Οπαδοί» της βασιλικής οικογένειας είναι στημένοι έξω από το Παλάτι και περιμένουν τη χαρμόσυνη είδηση

Περιμένουν έξω από το Μπάκιγχαμ το βασιλικό μωρό
Από το πρωί της Δευτέρας η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον έχει μεταφερθεί με αυτοκίνητο και όχι με ασθενοφόρο, συνοδευόμενη από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, στο νοσοκομείο St. Mary's, νοσοκομείο στο οποίο το 1982 η Νταϊάνα έφερε στον κόσμο το σύζυγός της.
 
Όμως, την ώρα που πλήθος δημοσιογράφων, τηλεοπτικών συνεργείων από κάθε γωνιά της γης και «οπαδών» της βασιλικής οικογένειας είναι στημένοι έξω από το νοσοκομείο –όχι από το πρωί, αλλά εδώ και μέρες-, περιμένοντας την άφιξη του νέου ή της νέας διαδόχου του βρετανικού θρόνου, υπάρχουν και εκείνοι που άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το Παλάτι του Κένσιγκτον.
 
Κλείσιμο
Το φύλο του βασιλικού μωρού δεν είναι ακόμη γνωστό και η πρώτη που θα ενημερωθεί για αυτό, συνεπώς και για τη γέννηση είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία μοιάζει να είναι «στημένη» πάνω από το τηλέφωνο, μιας και η Κέιτ βρίσκεται ήδη στο πρώτο στάδιο του τοκετού.
 
Τι και αν όλοι επιλέγουν να ενημερωθούν από τα social media για την άφιξη του διαδόχου, φαίνεται ότι οι «πιστοί» οπαδοί θέλουν να είναι κοντά στη Βασίλισσά τους, αλλά και ανάμεσα στους πρώτους που θα δουν το αμάξι, που θα φτάσει υπό αστυνομική συνοδεία στο Μπάκιγχαμ για να παραδώσει το έγγραφο με την ώρα της γέννησης, το φύλο και πιθανότατα το βάρος του μωρού, υπογεγραμμένο από τους γιατρούς του νοσοκομείου.
 
Το εν λόγω έγγραφο στη συνέχεια θα αναρτηθεί σε επιχρυσωμένη κορνίζα που θα έχει τοποθετηθεί σε ένα καβαλέτο πίσω από τα κάγκελα του Μπάκιγχαμ προκειμένου να μάθουν όλοι οι Βρετανοί τα χαρμόσυνα νέα της γέννησης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης