Επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ στην οποία αναφέρει ότι η συριακή κυβέρνηση έκανε χρήση του αερίου Σαρίν στο Χαλέπι σε δύο περιπτώσεις, τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, κατέθεσε η πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Σούζαν Ράις.
Η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε σαρίν ήταν στις 19 Μαρτίου στο προάστιο Καν αλ Ασσάλ και η δεύτερη στις 19 Απριλίου στη γειτονιά Σεΐχης Μακσούντ.
Σύμφωνα με τις ΗΠΑ χρήση χημικών, που, όμως, δεν έχουν ταυτοποιηθεί, έγινε και σε άλλες δύο περιπτώσεις: στις 14 Μαΐου κατά τη διάρκεια επίθεσης στο Κασρ Αμπού Σάμρα και στις 23 Μαΐου στην επίθεση στην Άντρα.
Κλείσιμο
Η επιστολή αναφέρει ότι σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της αμερικανικής αντικατασκοπείας «η κυβέρνηση της Συρίας χρησιμοποίησε χημικά όπλα σε μικρή έκταση κατά των δυνάμεων της αντιπολίτευσης πολλές φορές το περασμένο έτος».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.