Οι αμερικάνικες κυρώσεις αποσκοπούν στη δημιουργία έντασης, λέει το Ιράν

Οι αμερικάνικες κυρώσεις αποσκοπούν στη δημιουργία έντασης, λέει το Ιράν

Η Ουάσιγκτον επέβαλε κυρώσεις σε κρατικά μέσα ενημέρωσης και περιόρισε την πρόσβαση της Τεχεράνης στα έσοδα από το ιρανικό πετρέλαιο...

Οι αμερικάνικες κυρώσεις αποσκοπούν στη δημιουργία έντασης, λέει το Ιράν
Οι αμερικανικές κυρώσεις που τέθηκαν σε ισχύ αυτή την εβδομάδα έχουν στόχο τη δημιουργία εντάσεων στο εσωτερικό της χώρας εν όψει της διενέργειας προεδρικών εκλογών τον Ιούνιο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών του Ιράν.

Κλείσιμο
Η Ουάσιγκτον επέβαλε κυρώσεις σε κρατικά μέσα ενημέρωσης και περιόρισε την πρόσβαση της Τεχεράνης στα έσοδα από το ιρανικό πετρέλαιο.

«Ο νέος γύρος κυρώσεων… έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει πίεση στο έθνος και να δημιουργήσει ένα νέο χάσμα μεταξύ του έθνους και της κυβέρνησης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Ραμίν Μεχμανπαράστ, σύμφωνα με το πρακτορείο Fars.

«Στον χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές, θέλουν να δημιουργήσουν εντάσεις, κρίση και αστάθεια στη χώρα ασκώντας μεγάλη πίεση», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ απέρριψε την πρόταση των ΗΠΑ για απευθείας διμερείς συνομιλίες σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης