«Ο Μπερλουσκόνι στο κρεβάτι έχει πολλές δυνατότητες», λέει η Νάντια Μακρί

«Ο Μπερλουσκόνι στο κρεβάτι έχει πολλές δυνατότητες», λέει η Νάντια Μακρί

H συνοδός πολυτελείας που είχε επισκεφθεί αρκετές φορές τις πολυτελείς βίλες του Καβαλιέρε.

«Ο Μπερλουσκόνι στο κρεβάτι έχει πολλές δυνατότητες», λέει η Νάντια Μακρί
Μπορεί να μην ξέρει ακόμα αν θα τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές, όμως η Νάντια Μακρί μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού Radio 24 «La Zanzara», ξέρει πολύ καλά πώς πέρασε στην αγκαλιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και δε διστάζει να το πει.

«Ο Μπερλουσκόνι στο κρεβάτι; Εχει πολλές δυνατότητες, μου λείπει πάρα πολύ», είπε η συνοδός πολυτελείας που είχε επισκεφθεί αρκετές φορές τις πολυτελείς βίλες του Καβαλιέρε.

«Ηρθαμε σε σεξουαλική επαφή δύο φορές, η πρώτη ήταν έπειτα από μια παρουσίαση. Τον έχω πολύ ανάγκη, όχι για τα χρήματά του, γιατί από αυτά έχω αρκετά», συμπλήρωσε η Μακρί. Εξάλλου κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά χάρη στις υπηρεσίες που προσέφερε στον πρόεδρο του Λαού της Ελευθερίας. Όπως δήλωσε μάλιστα «ο Σίλβιο μου έκανε μερικά μικρά δώρα και μου έδωσε 10.000 ευρώ».

Κλείσιμο
Οσο για τη σχέση του με την 27χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε η νεαρή συνοδός δείχνει να μην πιστεύει στον δεσμό των δύο καθώς όπως είπε «το διάβασα, όμως δεν το πιστεύω, γιατί δεν είναι άνδρας που δένεται πολύ».

Η Μακρί όμως δεν περιορίστηκε στον Καβαλιέρε αλλά χάρη στις γνωριμίες που έκανε στον κύκλο που κινείτο κατάφερε να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα πουλώντας το κορμί της. «Κοιμήθηκα με τον πρώην δήμαρχο της Πάρμα Πιέτρο Βινιάλι, ακόμα και αν εκείνος το αρνείται. Μάλιστα η ταρίφα ήταν 300 ευρώ», δε δίστασε να αποκαλύψει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης