«Θεωρίες συνωμοσίας» πίσω από την ασθένεια της Χίλαρι Κλίντον

«Θεωρίες συνωμοσίας» πίσω από την ασθένεια της Χίλαρι Κλίντον

Την ώρα που εκείνη αναρρώνει σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης...

«Θεωρίες συνωμοσίας» πίσω από την ασθένεια της Χίλαρι Κλίντον
Η γυναίκα που θαυμάζουν περισσότεροι οι πολίτες όλου του κόσμου αναρρώνει σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ενώ τα συνωμοσιολογικά σενάρια για την κατάσταση της υγείας της δίνουν και παίρνουν.

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της «Washington Post» κάνει λόγο για «διπλωματική ασθένεια» της απερχόμενης υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, προκειμένου η «σιδηρά κυρία» της αμερικανικής διπλωματίας να αποφύγει με κάθε τρόπο την κατάθεσή της στο Κογκρέσο για το θέμα της Βεγγάζης.  

Από το κρεβάτι του πόνου, η 65χρονη Χίλαρι, η οποία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου «Gallup» αποσπά ως γυναίκα το μεγαλύτερο θαυμασμό απ' όλους τους πολίτες, προσπαθεί να αναρρώσει. Οι θεράποντες ιατροί της εμφανίζονται αισιόδοξοι, υποστηρίζοντας πως θα έχει πλήρη ίαση.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα κυρίως αμερικανικών εφημερίδων διακινούν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Χίλαρι τραυματίστηκε σε ατύχημα που είχε, έπειτα από σύγκρουση του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε μ' ένα μεταγωγικό, αλλά και ότι η αρρώστια της είναι «μούφα», προκειμένου να μην καταθέσει στο Κογκρέσο για τη Βεγγάζη.

Για τον Τζον Μπόλτον, πρώην  πρεσβευτή στα Ηνωμένα Εθνη, η ασθένεια της κυρίας Κλίντον είναι «εικονική» και ανακοινώθηκε, προκειμένου να αποφύγει την κατάθεσή της στο Κογκρέσο για το θέμα της Βεγγάζης, έτσι ώστε να προστατευτεί η ίδια, αφού επιθυμεί να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο στις εκλογές του 2016.

Ο κ. Μπόλτον κάνει επίσης αναφορά στο πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες και είχε επιρρίψει ευθύνες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα της Βεγγάζης.

Στο μεταξύ, η Χίλαρι συνεχίζεται να υποβάλλεται σε θεραπεία με αντιπηκτικά σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, καθώς οι γιατροί εντόπισαν θρόμβο αίματος στο κεφάλι. Συνεχώς στο πλευρό της βρίσκονται η μοναχοκόρη της, Τσέλσι, αλλά και ο σύζυγός της και πρώην πλανητάρχης, Μπιλ Κλίντον.

Οι γιατροί πάντως πιστεύουν ότι η απερχόμενη υπουργός Εξωτερικών θα αναρρώσει πλήρως, αφού δεν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ή νευρολογική ζημιά. Το πρόβλημα που έχει εντοπίζεται μεταξύ κρανίου και εγκεφάλου, στην πίσω πλευρά που βρίσκεται το δεξί αυτί.

Σύμφωνα με τις  βρετανικές ταμπλόιντ “Daily Mail” και “Telegraph “, η Τσέλσι ευχαρίστησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter τους Αμερικανούς πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν να της συμπαρασταθούν για τη μητέρα της που περνά δύσκολες ώρες.  

Την ίδια ώρα, το ινστιτούτο Gallup αποθεώνει τη «σιδηρά κυρία» της αμερικανικής διπλωματίας, επισημαίνοντας πως η Χίλαρι κατέρριψε ρεκόρ, καθώς για 17η φορά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο αγαπητές γυναίκες στον πλανήτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης