Και την αδερφή της ερωμένης τους είχαν βοηθήσει οι στρατηγοί Πετρέους - Άλεν

Και την αδερφή της ερωμένης τους είχαν βοηθήσει οι στρατηγοί Πετρέους - Άλεν

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Πετρέους βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Και την αδερφή της ερωμένης τους είχαν βοηθήσει οι στρατηγοί Πετρέους - Άλεν
Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Πετρέους βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες πριν τη συνέντευξη Τύπου του Μπαράκ Ομπάμα -την πρώτη μετά την επανεκλογή του (20:30 ώρα Ελλάδας)-, κατά την οποία ο πλανητάρχης θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ροζ σκάνδαλο.

Στο μεταξύ, το Κογκρέσο κάλεσε ήδη τον πρώην γενικό διευθυντή της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους, να καταθέσει για την επίθεση εναντίον του προξενείου των ΗΠΑ στη Βεγγάζη, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Αμερικανού πρέσβη και τριών ακόμη Αμερικανών.

Η κατάθεση του πρώην διευθυντή της CIA είναι σημαντική, γιατί η πρώην ερωμένη του είχε ισχυριστεί ότι η υπηρεσία κρατούσε και ανέκρινε Λίβυους στη Βεγγάζη, τους οποίους θέλησαν να απελευθερώσουν οι ένοπλοι που επιτέθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου στο αμερικανικό προξενείο.
Κλείσιμο

Κι ενώ ο πλανητάρχης, αλλά και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ εκφράζουν την υποστήριξή τους προς το πρόσωπο του στρατηγού Τζον Άλεν, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της ημέρας.

Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου, στρατηγοί Ντέιβιντ Πετρέους και Τζον Άλεν, είχαν βοηθήσει τη δίδυμη αδερφή της Τζιλ Κέλι, μίας εκ των γυναικών που διατηρούσαν ανάρμοστη επικοινωνία με τους δύο άντρες, σε μία δικαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post», οι δύο στρατηγοί είχαν βοηθήσει τη Νάταλι Κάουαμ, την ψυχολογικά ασταθή αδερφή της Τζιλ Κέλι, η οποία διεκδικούσε μέσω της νομικής οδού την επιμέλεια του αγοριού της.

Το δικαστήριο ισχυρίζεται ότι Νάταλι είχε προσκομίσει επιστολές από τον Πετρέους και τον Κέλι, στις οποίες οι δύο άντρες αναφέρονταν στην ικανότητά της να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού της και μάλιστα είχαν προσφερθεί να καταθέσουν ακόμα και στη δίκη, εάν αυτό ήταν απαραίτητο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης