Τουρκία: Οβίδα από τη Συρία σκότωσε πέντε ανθρώπους

Τουρκία: Οβίδα από τη Συρία σκότωσε πέντε ανθρώπους

Το θάνατο πέντε ανθρώπων, μίας μητέρας και των παιδιών της, προκάλεσε οβίδα που εκτοξεύτηκε από το συριακό έδαφος και έπληξε κατοικία στη μεθοριακή κωμόπολη Ακτσάκαλε στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Τουρκία: Οβίδα από τη Συρία σκότωσε πέντε ανθρώπους
Το θάνατο πέντε ανθρώπων, μίας μητέρας και των παιδιών της, προκάλεσε οβίδα που εκτοξεύτηκε από το συριακό έδαφος και έπληξε κατοικία στη μεθοριακή κωμόπολη Ακτσάκαλε στη νοτιοανατολική Τουρκία. Τουλάχιστον εννέα άτομα τραυματίσθηκαν σοβαρά.

Ανταποκριτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters είδε επίσης τουλάχιστον 9 ανθρώπους που είχαν τραυματιστεί σοβαρά να διακομίζονται στο νοσοκομείο, οι τρεις από τους οποίους είναι αξιωματικοί της αστυνομίας.

Κλείσιμο
"Μια γυναίκα διαμελίστηκε από την έκρηξη μπροστά στα μάτια μου. Υπάρχουν κι άλλοι νεκροί και τραυματίες, μεταξύ των οποίων παιδιά", δήλωσε παράλληλα ένας κάτοικος της Ακτσάκαλε, η οποία πλήττεται τακτικά τις τελευταίες ημέρες από αδέσποτες σφαίρες και οβίδες που ρίχνονται κατά τις σποραδικές μάχες μεταξύ του συριακού τακτικού στρατού και τους Σύρους αντάρτες γύρω από το συριακό μεθοριακό πέρασμα Ταλ αλ Αμπιάντ, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης