Αύξηση των δολοφονιών ιερόδουλων στη Ρουάντα

Αύξηση των δολοφονιών ιερόδουλων στη Ρουάντα

Δέκα πέντε γυναίκες, πόρνες στη συντριπτική πλειοψηφία τους, δολοφονήθηκαν σε διάφορες συνοικίες του Κιγκάλι τον τελευταίο καιρό

Στη διάθεση της διοίκησης η παραίτηση Ουζουνίδη
Αύξηση των δολοφονιών ιερόδουλων στη Ρουάντα
Δέκα πέντε γυναίκες, πόρνες στη συντριπτική πλειοψηφία τους, δολοφονήθηκαν σε διάφορες συνοικίες του Κιγκάλι τον τελευταίο καιρό, ανέφερε σήμερα, Σάββατο, η τοπική αστυνομία στην πρωτεύουσα της Ρουάντα.

«Εκτιμήσαμε αρχικώς ότι επρόκειτο για δολοφονίες, που είχαν οικονομικό κίνητρο», ανέφερε ο αστυνομικός Τεό Μπαντέτζε διευκρινίζοντας ότι, στις περισσότερες από τις δολοφονίες «το θύμα έφερε ίχνη πνιγμού».

«Ομως, εκ των πραγμάτων, προσανατολιστήκαμε σε άλλη υπόθεση έρευνας, πριμοδοτώντας ότι πιθανώς πρόκειται για στοχοποίηση του θύματος λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Θα μελετηθούν κι άλλες υποθέσεις, νυχθημερόν θα περιπολούμε πλέον στα στέκια του αγοραίου έρωτα», δήλωσε ο ίδιος αστυνομικός.

Κλείσιμο
Συνάδελφός του διευκρίνισε ότι «ειδικοί θα δώσουν στις ιερόδουλες αναλυτικές συστάσεις», με σκοπό να παρεμποδιστούν οι θανατηφόρες επιθέσεις στα στέκια τους, εφεξής. «'Εκανα παρέα με ένα από τα θύματα. Τώρα, φοβάμαι να δουλέψω μετά τη δύση του ήλιου», δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο μια νεαρή ιερόδουλη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης