Και άντρες με φούστα και καλσόν θα δέχεται η Οξφόρδη!

Και άντρες με φούστα και καλσόν θα δέχεται η Οξφόρδη!

Καμιά διάκριση στον ενδυματολογικό κώδικα μεταξύ αντρών και γυναικών, που σημαίνει ότι όποιος άντρας το επιθυμεί μπορεί να κυκλοφορεί με φούστα.

Νέες συγκρούσεις στο Νταρφούρ
Και άντρες με φούστα και καλσόν θα δέχεται η Οξφόρδη!
«Λευτεριά» στους αυστηρούς κανόνες του πανεπιστημίου της Οξφόρδης!  Από εδώ και στο εξής οι άρρενες φοιτητές του Πανεπιστημίου θα μπορούν να κυκλοφορούν με φούστες και καλσόν στις εξετάσεις και στις επίσημες εκδηλώσεις τους, κατόπιν αιτήματος του φοιτητικού συλλόγου ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ.

Πλέον δεν υπάρχει καμιά διάκριση στον ενδυματολογικό κώδικα μεταξύ αντρών και γυναικών, που σημαίνει ότι όποιος άντρας το επιθυμεί μπορεί να κυκλοφορεί με φούστα.
Κλείσιμο

Ένα από τα αρχαιότερα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας γυρίζει σελίδα για πρώτη φορά την τελευταία χιλιετία στους κανονισμούς του, και πιο συγκεκριμένα τον επιβεβλημένο ενδυματολογικό κώδικα για τους φοιτητές κατά τη διάρκεια εξετάσεων και λοιπών επίσημων εκδηλώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ενδυματολογικός κώδικας τηρούνταν αυστηρά και η παράβασή του τιμωρούνταν μέχρι και με αποβολή, την εσχάτη των ποινών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης