«Μακάβρια» ηλιοθεραπεία δίπλα στο Costa Concordia

«Μακάβρια» ηλιοθεραπεία δίπλα στο Costa Concordia

Αδιαφορώντας για τους 15 αγνοούμενους, οι λουόμενοι απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα δίπλα στο κουφάρι του μοιραίου πλοίου...

«Μακάβρια» ηλιοθεραπεία δίπλα στο Costa Concordia
Σα να μη συμβαίνει τίποτα και σχεδόν αγνοώντας την ύπαρξη του κουφαριού του Costa Concordia στην κεντρική παραλία του νησιού Τζίλιο, οι λουόμενοι έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν το καλοκαίρι, όπως κάθε χρόνο.

Ακόμα περισσότερο, οι παραθεριστές δείχνουν να διαφορούν για τους 15 αγνοούμενους του τραγικού ναυαγίου, για τους οποίους οι έρευνες διακόπηκαν οριστικά στα τέλη Ιανουαρίου.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά το τραγικό ναυάγιο που συγκλόνισε την Ιταλία, αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη, το κουφάρι του Costa Concordia βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση και αποτελεί το πιο τραγικό και μακάβριο αξιοθέατο του νησιού…

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά, ντόπιοι αλλά και τουρίστες δείχνουν πως έχουν αποδεσμευτεί συναισθηματικά από το ναυάγιο του Ιανουαρίου και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η συγκεκριμένη παραλία του νησιού άλλωστε ήταν πάντα γεμάτη από λουόμενους και παρόλο το τραγικό περιστατικό με το Costa Concordia, εξακολουθεί και προσελκύει κόσμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης