Καταγγελία για νοθεία στις εκλογές στη Σερβία

Καταγγελία για νοθεία στις εκλογές στη Σερβία

Νοθεία στις εκλογές της 6ης Μαΐου στη Σερβία καταγγέλλει ο προεδρικός υποψήφιος του συνασπισμού με επικεφαλής το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα (SNS) Τόμισλαβ Νίκολιτς

Καταγγελία για νοθεία στις εκλογές στη Σερβία
Νοθεία στις εκλογές της 6ης Μαΐου στη Σερβία καταγγέλλει ο προεδρικός υποψήφιος του συνασπισμού με επικεφαλής το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα (SNS) Τόμισλαβ Νίκολιτς. Προανήγγειλε ότι θα παρουσιάσει σήμερα αποδείξεις, οι οποίες, όπως τόνισε, «θα εξαφανίσουν το Δημοκρατικό Κόμμα (DS) από την πολιτική ζωή».

«Εμείς, κατά κανόνα, παντού νικήσαμε, κάπου έκλεψαν περισσότερο και κάπου λιγότερο. Αυτό που θα παρουσιάσω εγώ μπορεί να αφορά 9000 εκλογικά κέντρα» ανέφερε ο κ. Νίκολιτς σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, δήλωσε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία θα παρουσιαστούν πρώτα στο Δημοκρατικό Κόμμα και στη συνέχεια θα δημοσιοποιηθούν.

Κλείσιμο
«Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα δώσουν απαντήσεις εκείνοι που ήταν στην εξουσία» σημείωσε ο κ. Βούτσιτς και πρόσθεσε ότι νοθεία καταγγέλλουν επίσης η Συμμαχία Ούγγρων Βοϊβοντίνας, το Κίνημα Εργατών και Αγροτών και το Κίνημα «Ντβέρι».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης