Οι Ομπάμα στο Λ. Οίκο

Οι Ομπάμα στο Λ. Οίκο

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη επίσκεψη των Ομπάμα στο Λ.Οίκο όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε το ζεύγος Μπους. Οι Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη επίσκεψη των Ομπάμα στο Λ.Οίκο όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε το ζεύγος Μπους. Οι Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα κλείστηκαν στο Οβάλ Γραφείο και συζήτησαν χωρίς άλλους παρόντες και χωρίς να κρατηθούν πρακτικά, ενώ η Λόρα Μπους οδήγησε την Μισέλ Ομπάμα στην ανατολική πτέρυγα όπου και βρίσκονται οι χώροι της πρώτης κυρίας.

Ο απερχόμενος και ο νεοεκλεγείς  Πρόεδρος εξέτασαν το θέμα της οικονομικής κρίσης και οι δύο κυρίες μίλησαν για το μεγάλωμα των παιδιών στο περιβάλλον του Λ. Οίκου.

Το ζεύγος Μπους έχει δύο κόρες , τη Τζένα και τη Μπάρμπαρα, όπως δύο κόρες έχουν και οι Ομπάμα, τις Μάλια (10) και Σάσα (7).

Ύστερα απ’ τις κατ΄ιδίαν συζητήσεις οι Ομπάμα είδαν τα υπνοδωμάτια, το γυμναστήριο και τους άλλους χώρους του νέου τους σπιτιού, ενώ ο Μπαράκ εντυπωσιάστηκε από το Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψη στην Ουάσιγκτον το ζεύγος Ομπάμα επέστρεψε στο Σικάγο όπου και θα περάσει τον περισσότερο καιρό μέχρι την ορκωμοσία της 20ης Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaev_parliament_main

Σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων που επικαλούνται ανεπίσημες κοινοβουλευτικές πηγές, ο Ζόραν Ζάεφ εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία για τη συνταγματική αναθεώρηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Συνεχίζονται οι ζυμώσεις και η συζήτηση στη Βουλή που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 4 δεν έχει ακόμη αρχίσει 

60
interpol_chief

Λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη του Μενγκ Χονγκγουέι από τις κινεζικές αρχές, η σύζυγός του εκφράζει ανησυχία για το εάν ζει - «Πιστεύω ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη. Δεν είμαι σίγουρη ότι ζει»

20186140

Το κρατικό πρακτορείο των Σκοπίων αναφέρει ότι η ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση ενδέχεται να μην γίνει σήμερα, αλλά να μετατεθεί για άλλη μέρα – Το VMRO-DPMNE εμμένει στην καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών