Οι Ομπάμα στο Λ. Οίκο

Οι Ομπάμα στο Λ. Οίκο

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη επίσκεψη των Ομπάμα στο Λ.Οίκο όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε το ζεύγος Μπους. Οι Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη επίσκεψη των Ομπάμα στο Λ.Οίκο όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε το ζεύγος Μπους. Οι Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα κλείστηκαν στο Οβάλ Γραφείο και συζήτησαν χωρίς άλλους παρόντες και χωρίς να κρατηθούν πρακτικά, ενώ η Λόρα Μπους οδήγησε την Μισέλ Ομπάμα στην ανατολική πτέρυγα όπου και βρίσκονται οι χώροι της πρώτης κυρίας.

Ο απερχόμενος και ο νεοεκλεγείς  Πρόεδρος εξέτασαν το θέμα της οικονομικής κρίσης και οι δύο κυρίες μίλησαν για το μεγάλωμα των παιδιών στο περιβάλλον του Λ. Οίκου.

Το ζεύγος Μπους έχει δύο κόρες , τη Τζένα και τη Μπάρμπαρα, όπως δύο κόρες έχουν και οι Ομπάμα, τις Μάλια (10) και Σάσα (7).

Ύστερα απ’ τις κατ΄ιδίαν συζητήσεις οι Ομπάμα είδαν τα υπνοδωμάτια, το γυμναστήριο και τους άλλους χώρους του νέου τους σπιτιού, ενώ ο Μπαράκ εντυπωσιάστηκε από το Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψη στην Ουάσιγκτον το ζεύγος Ομπάμα επέστρεψε στο Σικάγο όπου και θα περάσει τον περισσότερο καιρό μέχρι την ορκωμοσία της 20ης Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

000_1BG46B

Στις 30 Απριλίου του 2019 ο Ιάπωνας αυτοκράτορας Ακιχίτο θα παραιτηθεί από τον θρόνο υπέρ του γιου του, πρίγκιπα Ναρουχίτο - Ποια είναι η «θλιμμένη πριγκίπισσα» Μασάκο, που θα γίνει η επόμενη αυτοκράτειρα στη χώρα των Χρυσανθέμων

macron_psigeio

Όλοι «κρέμονται από τα χείλη» του Γάλλου προέδρου -  Εάν τα μέτρα που θα ακουστούν σήμερα δεν ικανοποιήσουν τα «Κίτρινα Γιλέκα», τότε θα συνεχίσουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις