Οι Ομπάμα στο Λ. Οίκο

Οι Ομπάμα στο Λ. Οίκο

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη επίσκεψη των Ομπάμα στο Λ.Οίκο όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε το ζεύγος Μπους. Οι Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη επίσκεψη των Ομπάμα στο Λ.Οίκο όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε το ζεύγος Μπους. Οι Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα κλείστηκαν στο Οβάλ Γραφείο και συζήτησαν χωρίς άλλους παρόντες και χωρίς να κρατηθούν πρακτικά, ενώ η Λόρα Μπους οδήγησε την Μισέλ Ομπάμα στην ανατολική πτέρυγα όπου και βρίσκονται οι χώροι της πρώτης κυρίας.

Ο απερχόμενος και ο νεοεκλεγείς  Πρόεδρος εξέτασαν το θέμα της οικονομικής κρίσης και οι δύο κυρίες μίλησαν για το μεγάλωμα των παιδιών στο περιβάλλον του Λ. Οίκου.

Το ζεύγος Μπους έχει δύο κόρες , τη Τζένα και τη Μπάρμπαρα, όπως δύο κόρες έχουν και οι Ομπάμα, τις Μάλια (10) και Σάσα (7).

Ύστερα απ’ τις κατ΄ιδίαν συζητήσεις οι Ομπάμα είδαν τα υπνοδωμάτια, το γυμναστήριο και τους άλλους χώρους του νέου τους σπιτιού, ενώ ο Μπαράκ εντυπωσιάστηκε από το Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψη στην Ουάσιγκτον το ζεύγος Ομπάμα επέστρεψε στο Σικάγο όπου και θα περάσει τον περισσότερο καιρό μέχρι την ορκωμοσία της 20ης Ιανουαρίου.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trumo_treasure

Το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου ανακοίνωσε ότι «τα ξένα κράτη δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις νομισματικές πολιτικές ώστε να θέτουν σε μειονεκτική θέση τους αμερικανούς εργαζόμενους και τις αμερικανικές επιχειρήσεις»