Οι Ομπάμα στο Λ. Οίκο

Οι Ομπάμα στο Λ. Οίκο

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη επίσκεψη των Ομπάμα στο Λ.Οίκο όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε το ζεύγος Μπους. Οι Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική πρώτη επίσκεψη των Ομπάμα στο Λ.Οίκο όπου τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε το ζεύγος Μπους. Οι Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα κλείστηκαν στο Οβάλ Γραφείο και συζήτησαν χωρίς άλλους παρόντες και χωρίς να κρατηθούν πρακτικά, ενώ η Λόρα Μπους οδήγησε την Μισέλ Ομπάμα στην ανατολική πτέρυγα όπου και βρίσκονται οι χώροι της πρώτης κυρίας.

Ο απερχόμενος και ο νεοεκλεγείς  Πρόεδρος εξέτασαν το θέμα της οικονομικής κρίσης και οι δύο κυρίες μίλησαν για το μεγάλωμα των παιδιών στο περιβάλλον του Λ. Οίκου.

Το ζεύγος Μπους έχει δύο κόρες , τη Τζένα και τη Μπάρμπαρα, όπως δύο κόρες έχουν και οι Ομπάμα, τις Μάλια (10) και Σάσα (7).

Ύστερα απ’ τις κατ΄ιδίαν συζητήσεις οι Ομπάμα είδαν τα υπνοδωμάτια, το γυμναστήριο και τους άλλους χώρους του νέου τους σπιτιού, ενώ ο Μπαράκ εντυπωσιάστηκε από το Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψη στην Ουάσιγκτον το ζεύγος Ομπάμα επέστρεψε στο Σικάγο όπου και θα περάσει τον περισσότερο καιρό μέχρι την ορκωμοσία της 20ης Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

brexit000

Κρίσιμη εβδομάδα για το Ηνωμένο Βασίλειο – Ο Βρετανός πρωθυπουργός έστειλε 3 επιστολές στην ΕΕ -Στη μία ζητά αναβολή, στην άλλη δεν τη θέλει - Η Ε.Ε. δεν θα απαντήσει στο αίτημα πριν τη συζήτηση της συμφωνίας στο Ευρωκοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα

29
w19-125133turkeypyrovoliko-1280x720

«Ένας από τους ηρωικούς συντρόφους μας έπεσε μάρτυρας και ένας άλλος τραυματίστηκε σε επίθεση με αντιαρματικά και ελαφρά όπλα (...) την οποία διέπραξαν τρομοκράτες», ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας

6