Τουλάχιστον 350 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το Σαββατοκύριακο εξαιτίας της βίας στη Σουάιντα, νότια συριακή επαρχία, κατά νεότερο απολογισμό των θυμάτων που δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση, πρόκειται για 79 μαχητές των Δρούζων, 55 αμάχους, 189 μέλη του στρατού ή δυνάμεων ασφαλείας των de facto Αρχών και 18 μαχητές που ανήκουν σε φυλές Βεδουίνων, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις ή σφαγές στο πλαίσιο διένεξης κοινοτήτων.
Σε αυτούς προστίθενται 15 στρατιωτικοί και μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία