Δραματική κατάληξη είχε η εξαφάνιση στην Ιταλία της 30χρονης Ντενίσα Μαρία Αντάς Πον, με καταγωγή από τη Ρουμανία, καθώς η σορός της βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα που εντοπίστηκε πεταμένη κοντά σε μια εγκαταλελειμμένη αγροικία.
Η 30χρονη, η οποία εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας, είχε εξαφανιστεί στις 15 Μαΐου στην πόλη Πράτο, όπου είχε κανονίσει να συναντηθεί με πελάτες της.
Μετά τη φρικιαστική ανακάλυψη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο Ρουμάνο Βασίλε Φρουμουζάκε, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στον 32χρονο αφού ανακάλυψαν ότι είχε συνομιλήσει στο τηλέφωνο με την 30χρονη το βράδυ της εξαφάνισής της.
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άνδρα να φτάνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που βρισκόταν η Αντάς λίγο πριν τις 11 το βράδυ, να μένει μέσα για 2 ώρες και 15 λεπτά και τελικά να φεύγει με μια λευκή βαλίτσα που ανήκε στην 30χρονη.
«Τη σκότωσα γιατί με εκβίαζε»
Κλείσιμο
Μετά τη σύλληψή του, ο Φρουμουζάκε υποστήριξε ότι «με εκβίαζε, γι' αυτό τη σκότωσα». Σύμφωνα με την Daily Mail ο Φρουμουζάκε, ο οποίος εργαζόταν ως σεκιουριτάς και ήταν πατέρας δύο παιδιών, είπε, επίσης, ότι είχε γνωρίσει την Αντάς από μια εφαρμογή γνωριμιών πριν να την επισκεφθεί στο ξενοδοχείο όπου έκαναν σεξ.
Κατά τους ισχυρισμούς του 32χρονου, όταν είπε στην 30χρονη συνοδό ότι ήταν παντρεμένος εκείνη τον απείλησε ότι θα επικοινωνήσει με τη σύζυγό του και του ζήτησε 10.000 ευρώ «σε αντάλλαγμα για τη σιωπή της».
Όπως φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς, στη συνέχεια στραγγάλισε την 30χρονη, την αποκεφάλισε με ένα μαχαίρι, έβαλε το ακέφαλο κορμί της σε σακούλα σκουπιδιών και τα υπάρχοντά της σε μια βαλίτσα. Την επόμενη μέρα, δε, είπε ότι έκαψε το κεφάλι σε έναν κήπο.
Συγγενείς της 30χρονης δηλώνουν σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της, τους είχε μεταφέρει τον φόβο της ότι θα δολοφονηθεί.
Στην τελευταία της επικοινωνία με τη μητέρα της, πάντως, η 30χρονη της είπε «για σου μαμά, είμαι καλά, θα τα πούμε στο σπίτι το Σάββατο».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.