Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε σήμερα ότι η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του - την οποία ζήτησε ο ίδιος μετά τη νίκη του εθνικιστή υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές - θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου.
«Η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου», δήλωσε ο Τουσκ πριν από την έναρξη υπουργικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν χθες, Δευτέρα, ο Κάρολ Ναβρότσκι, που έχει την υποστήριξη του αντιπολιτευόμενου, εθνικιστικού κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS), συγκέντρωσε το 50,89% των ψήφων, έναντι 49,11% για τον φιλοευρωπαίο Ραφάλ Τρασκόφσκι, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.
Η επιτυχία του εθνικιστή υποψηφίου έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοευρωπαϊκή δέσμευση της Πολωνίας υπό τον Τουσκ και τη στήριξή της στην Ουκρανία.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.