Παράσταση σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο Μαϊάμι έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με την μέλλουσα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλνα τον απολαμβάνει.
Η Γκίλφοϊλ βρέθηκε σε πριβέ πάρτι στο Μαϊάμι, όπου τραγούδησε ο γνωστός τραγουδιστής και διασκέδασε από το πρώτο τραπέζι, πολύ κοντά στον τραγουδιστή.
Στα social media αναρτήθηκε βίντεο από το πάρτι, στο οποίο δείχνει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ερμηνεύει το τραγούδι «Τι να το κάνω» και την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να το απολαμβάνει.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.