Ο πύργος του Άιφελ θα παραμείνει σκοτεινός το σημερινό βράδυ σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο, ο θάνατος του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα από το Βατικανό.
Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό, στη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνει ότι θα προτείνει μία τοποθεσία της γαλλικής πρωτεύουσας να πάρει το όνομά του.
Όπως αναφέρει στη δήλωσή της η Ινταλγκό τιμά την προσήλωσή του Φραγκίσκου «σε μία εκκλησία που τείνει το χέρι προς τους πιο ευάλωτους», τη βούλησή του να θέσει «την οικολογία στο κέντρο των πνευματικών και κοινωνικών ανησυχιών» και τις εκκλήσεις του για «την υποδοχή των προσφύγων».
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Μέσα από τα προγράμματα Nova Fiber, με 100% οπτική ίνα, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ανεπανάληπτες online εμπειρίες, που φτάνουν ως και τα 3Gbps σε ταχύτητα, χάρις στην τεχνολογία οπτικών ινών που εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα μέσα στο σπίτι σας, αλλάζοντας συθέμελα την καθημερινότητα.
Η παρουσία της Miele στο Navarino Challenge ανέδειξε για ακόμη μία χρονιά πώς η προηγμένη τεχνολογία των συσκευών της συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας, συνδυάζοντας τη γαστρονομική παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την υψηλή αισθητική.