Μιζούρι: 32χρονη καθηγήτρια Μουσικής σε γυμνάσιο συνελήφθη για δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε μαθητή της

Μιζούρι: 32χρονη καθηγήτρια Μουσικής σε γυμνάσιο συνελήφθη για δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε μαθητή της

Η Κάρα Χερνάντεζ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών - Τα περιστατικά σημειώθηκαν το 2022

Μιζούρι: 32χρονη καθηγήτρια Μουσικής σε γυμνάσιο συνελήφθη για δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε μαθητή της
Στη σύλληψη μιας 32χρονης καθηγήτριας Μουσικής σε γυμνάσιο για σεξουαλική επίθεση σε μαθητή της προχώρησαν οι αρχές του Μιζούρι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία τα περιστατικά για τα οποία κατηγορείται η Κάρα Χερνάντεζ σημειώθηκαν πριν από τρία χρόνια, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο του 2022, όταν δίδασκε στο Ronald Thornton Middle School.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail η 32χρονη κατηγορείται ότι υποχρέωσε τον μαθητή να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα «με πρόθεση να τον ερεθίσει ή να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις».



Η σύλληψη της 32χρονης έγινε τον Φεβρουάριο μετά από καταγγελίες που έκανε λίγους μήνες νωρίτερα ένας πρώην μαθητής της.

Η Χερνάντεζ, η οποία είναι μητέρα 4 παιδιών, ήταν διεύθυντρια της χορωδίας του σχολείου.

Από τις δικαστικές αρχές της επιβλήθηκε εγγύηση 50.000 ευρώ - από 25.000 ευρώ για κάθε μια από τις πράξεις που κατηγορείται - ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 28 Απριλίου.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης