Μικρή βελτίωση της υγείας του Πάπα αλλά δεν προβλέπεται να πάρει άμεσα εξιτήριο
Ο ποντίφικας έκανε σήμερα ασκήσεις φυσιοθεραπείας, προσευχήθηκε, αναπαύθηκε και ασχολήθηκε με υποθέσεις της Καθολικής Εκκλησίας αναφέρει το Βατικανό
Σύμφωνα με πηγές του Βατικανού, η κατάσταση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση, ιδίως σε ό,τι αφορά την αναπνοή και το βάδισμα, αλλά ο ποντίφικας δεν προβλέπεται να πάρει άμεσα εξιτήριο από την πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.
Σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο Φραγκίσκος έκανε ασκήσεις φυσιοθεραπείας, προσευχήθηκε, αναπαύθηκε και ασχολήθηκε με υποθέσεις της Καθολικής Εκκλησίας.
Σε σχέση, τέλος, με τη φωτογραφία του Αργεντινού πάπα που απέστειλε χθες η Αγία Έδρα στους δημοσιογράφους, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι το πρήξιμο που παρατηρείται στο δεξί χέρι του ποντίφικα μπορεί να οφείλεται πιθανότατα σε ορό μέσω του οποίου, τις ημέρες αυτές, του χορηγούνται οι φαρμακευτικές αγωγές.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»