Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει λόγος να είμαστε «συγκρατημένα αισιόδοξοι» όσον αφορά τις προσπάθειες για τον τερματισμό του τριετούς πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία, αν και προσέθεσε ότι πρέπει να γίνει ακόμη δουλειά.
«Αρκεί να πω ότι νομίζω ότι υπάρχει λόγος να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Αλλά με την ίδια λογική, συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε μια δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση», δήλωσε ο Ρούμπιο στους δημοσιογράφους μετά τις συναντήσεις του με ομολόγους του από τις χώρες της G7 στον Καναδά.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.