Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε απόψε ότι 90 άμαχοι Αλαουίτες «εκτελέστηκαν» από τις δυνάμεις ασφαλείας στην περιοχή της Λαττάκειας, το προπύργιο αυτής της μουσουλμανικής μειονότητας από την οποία προέρχεται και ο πρώην πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.
Ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι 90 Αλαουίτες, μεταξύ των οποίων και «τουλάχιστον έξι γυναίκες» εκτελέστηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας της νέας, μεταβατικής κυβέρνησης, στις περιοχές της Μπανιάς, της Λαττάκειας και της Τζαμπλέχ.
Σύμφωνα με αυτή τη μη κυβερνητική οργάνωση, στις συγκρούσεις σκοτώθηκαν 45 μαχητές, πιστοί στον Άσαντ και 50 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας.
Με βάση αυτόν τον νεότερο απολογισμό, οι νεκροί από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν την Πέμπτη ανέρχονται σε 185.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;