Ο Τραμπ θέλει να μειώσει κατά 2/3 το προσωπικό της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος
Η υπηρεσία απασχολούσε περισσότερους από 15.000 εργαζόμενους το 2024
Ο Ντόναλντ Τραμπανακοίνωσε σήμερα έναν στόχο μείωσης κατά περίπου 2/3 του προσωπικού της Αμερικανικής Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος (U.S. Environmental Protection Agency- EPA), κατά τη διάρκεια του πρώτου υπουργικού συμβουλίου μετά την επιστροφή του στην εξουσία.
Γνωστός για τις θέσεις του με τις οποίες αμφισβητεί θεωρίες περί υπερθέρμανσης του πλανήτη, ο Αμερικανός πρόεδρος μετέφερε μία συνομιλία που είχε με τον διοικητή της EPA, Λι Ζέλντιν, κατά τη διάρκεια της οποίας ο τελευταίος ανέφερε πως «θα μειώσει το προσωπικό κατά περίπου 65%».
Η υπηρεσία απασχολούσε περισσότερους από 15.000 εργαζόμενους το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε στον επίσημο ιστότοπό της.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς