Τραγικό θάνατο βρήκε η 53χρονη Όλγα Περμίνοβα από τη Ρωσία όταν επιχείρησε να βγάλει μια φωτογραφία από κινούμενο τρένο στη Σρι Λάνκα.
Το δυστύχημα συνέβη όταν η 53χρονη έβγαλε το κεφάλι της από τον κινούμενο συρμό με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε έναν βράχο και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης περιγράφουν ότι η Ρωσίδα τουρίστρια κρεμάστηκε ανάμεσα σε δύο βαγόνια και προέταξε το κεφάλι της.
Στην τελευταία φωτογραφία πριν τον θανάσιμο τραυματισμό της, η 53χρονη φαίνεται να κάνει κάτι παρόμοιο σε άλλο τρένο.
Η τουρίστρια από τη Ρωσία που ήταν για διακοπές με συμπατριώτες της στη Σρι Λάνκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά της αλλά δυστυχώς κατέληξε.
Η 53χρονη, η οποία ήταν και γιαγιά, εργαζόταν για υπηρεσία ασφαλείας στη Μόσχα με καταγωγή από το Σάρατοφ.
Ρώσοι διπλωμάτες έχουν αναλάβει πλέον τις διαδικασίες για την επιστροφή της σορού της στην πατρίδα της.
Δείτε βίντεο: Η τελευταία φωτογραφία 53χρονης που πέθανε για ένα καρέ στη Σρι Λάνκα: Έβγαλε το κεφάλι της από πόρτα τρένου και χτύπησε σε βράχο
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.