Σαρώνει η πώληση νοθευμένου αλκοόλ στην Τουρκία, με τον κυβερνήτη της Άγκυρας, Βασίπ Σαχίν να κάνει γνωστό την Παρασκευή πως 33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 20 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας επειδή κατανάλωσαν ποτά «μπόμπες» στην τουρκική πρωτεύουσα από την αρχή της φετινής χρονιάς.
Ο Σαχίν, στην ομιλία του στα εγκαίνια αστυνομικού τμήματος, δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρηθεί στην Άγκυρα θάνατοι που σχετίζονται με το παραποιημένο αλκοόλ, σε μια κατάσταση που κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη και ανησυχητική.
Ο κυβερνήτης της Άγκυρας είπε ακόμα πως περίπου 102 τόνοι αιθυλικής και μεθυλικής αλκοόλης κατασχέθηκαν ως αποτέλεσμα επιχειρήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία της χώρας, ενώ έχουν γίνει και 13 συλλήψεις.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς