Ο εκπρόσωπος της Χαμάς, Χάζεμ Κασέμ, προειδοποιεί ότι το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να καταλάβει τη Γάζα και να εκτοπίσει τους κατοίκους της συνιστά μια «δήλωση πρόθεσης για κατοχή» της παλαιστινιακής περιοχής.
Απορρίπτοντας τα σχόλια του Τραμπ ως «απολύτως απαράδεκτα» ο Κασέμ ζήτησε έκτακτη αραβική σύνοδο κορυφής για την αντιμετώπιση του σχεδίου εκδίωξης. «Η Γάζα ανήκει στους ανθρώπους της και δεν θα φύγουν» τόνισε.
Ο Κασέμ πρόσθεσε ότι οι δηλώσεις του Τραμπ για τον έλεγχο της Γάζας από την Ουάσινγκτον συνιστούν μια ανοιχτή δήλωση πρόθεσης για την κατοχή της περιοχής. «Δεν χρειαζόμαστε κανένα κράτος να διοικήσει τη Γάζα και δεν αποδεχόμαστε την αντικατάσταση μιας κατοχής με μια άλλη. Καλούμε τους αραβικούς λαούς και τις διεθνείς οργανώσεις να αναλάβουν δυναμική δράση για να απορρίψουν το σχέδιο Τραμπ».
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.