Οι προετοιμασίες για συνάντηση μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι σε «προχωρημένο στάδιο», δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος βουλευτής σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Σύμφωνα με το RIA, ο Λεονίντ Σλούτσκι, επικεφαλής της επιτροπής διεθνών υποθέσεων στην κρατική Δούμα, δήλωσε ότι η συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.
Ο Τραμπ και ο Πούτιν έχουν δηλώσει και οι δύο ότι επιθυμούν να έχουν μια συνάντηση της οποίας η ατζέντα θα μπορεί να περιλαμβάνει τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων και τις παγκόσμιες τιμές ενέργειας καθώς και τη δεδηλωμένη πρόθεση του Τραμπ να τερματίσει γρήγορα τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο Σλούτσκι δήλωσε επίσης ότι αναμένει πως οι δυο ηγέτες θα μιλήσουν για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
«Η δουλειά αυτή απαιτεί σοβαρή προετοιμασία, η οποία --δεν αποκαλύπτω κάποιο μυστικό-- είναι αυτή τη στιγμή σε προχωρημένο στάδιο», δήλωσε.
Ο Σλούτσκι αρνήθηκε να κάνει εικασίες για το πότε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.
«Φλεβάρη ή Μάρτη, ας μην κάνουμε υποθέσεις και ας αφήσουμε στους ηγέτες της ευκαιρία να ετοιμαστούν γι' αυτήn με επαρκή και ολοκληρωμένο τρόπο, αλλά θα είναι σύντομα», δήλωσε ο ίδιος σύμφωνα με το RIA.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.