Γαλλία: Έξτρα εισιτήριο για την Τζοκόντα θέλει να βάλει η διευθύντρια του Λούβρου
Το 2031 αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες ανακαίνισης στο Μουσείο του Λούβρου, προκειμένου να υπάρξει ένας νέος χώρος και μία ανεξάρτητη είσοδος για πρόσβαση στην Τζοκόντα
Η πρόεδρος του Λούβρου, Λοράνς Ντε Καρ, θέλει να θεσπιστεί ένα εισιτήριο για την Τζοκόντα, το οποίο οι επισκέπτες θα πρέπει να αγοράσουν επιπλέον από εκείνο για την είσοδό τους στο δημοφιλέστερο παγκοσμίως μουσείο, δήλωσε η ίδια σήμερα στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter.
«Η ιδέα είναι να έχουμε ένα εισιτήριο για το Λούβρο, που θα προσφέρει πρόσβαση στις μόνιμες συλλογές και εκθέσεις (…) και εάν το επιθυμείτε να δείτε την Τζοκόντα, θα υπάρχει ένα επιπλέον εισιτήριο για την Τζοκόντα», είπε η Ντε Καρ.
Έπειτα από μια προειδοποίηση που η Λοράνς ντε Καρ απηύθυνε προς την υπουργό Πολιτισμού Ρασιντά Ντατί σχετικά με την κατάσταση του μουσείου, ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προέβη σε σειρά ανακοινώσεων στα τέλη Ιανουαρίου σχετικά με την ανακαίνιση του Λούβρου.
Ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το 2031 προκειμένου να υπάρξει ένας νέος χώρος και μία ανεξάρτητη είσοδος για πρόσβαση στην Τζοκόντα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.