Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι οι τρεις ισραηλινές όμηροι που απελευθερώθηκαν από την Χαμάς βρίσκονται ήδη σε ισραηλινό έδαφος.
Στην Ουάσινγκτον, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαιρέτισε την εφαρμογή της εκεχειρίας στην Γάζα και δήλωσε ότι δεκάδες φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισέρχονται στον ρημαγμένο παλαιστινιακό θύλακα.
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι η Μέση Ανατολή είναι μία «εκ θεμελίων μεταμορφωμένη περιοχή» χάρη στην συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και απελευθέρωσης ομήρων η οποία ετέθη σε εφαρμογή.
«Επειτα από τόσα δεινά, καταστροφές, απώλεια ανθρώπινων ζωών, τα όπλα σίγησαν στην Γάζα», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν.
Δείτε βίντεο
Join me as I deliver remarks on the ceasefire and hostage deal between Israel and Hamas. https://t.co/YfxMcYhKTz
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.