Ο διοικητής των Σύρων ανταρτών, ο Χασάν Αμπντούλ Γάνι, δήλωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις των ανταρτών κατέλαβαν ένα στρατόπεδο και μια σειρά από χωριά γύρω από την πόλη Χομς.
Την ίδια ώρα, η οργάνωση των ισλαμιστών ανταρτών Χάγιατ Ταχρίρ αλ-Σαμ, που θεωρείται πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα, δήλωσε ότι έχει καθήκον να προστατεύσει τα γραφεία των κυβερνητικών υπηρεσιών, των διεθνών οργανισμών και του ΟΗΕ στη Συρία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.